ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Φαγητά και γλυκά για ένα αξέχαστο παιδικό πάρτι!

Πώς σας φαίνεται, αυτή η πίτσα; Είναι ξεχωριστή. Κάθε κομμάτι της είναι μοναδικό. Φανταστείτε ότι εάν την φτιάξετε με το παιδί σας θα δημιουργηθεί μεγάλη ουρά στο τραπέζι. Θα κλέψει τις εντυπώσεις. Οι καλεσμένοι δεν θα ξέρουν ποιο κομμάτι να διαλέξουν! 

Μια εξαιρετική, ακόμα,  ιδέα για το πάρτι σας είναι να σερβίρετε τα παγωτά σαν αρκουδάκια. Για να τα φτιάξετε, θα χρειαστείτε, απλώς, παγωτό - κρέμα, μπισκότα και σοκολατάκια. Παγωτά με άποψη και έμπνευση. Μου αρέσουν! Μπορείτε, ακόμα, να διακοσμήσετε μαζί με τα παιδιά σας,  τα αρκουδάκια, με φραουλίτσες  και να τα σερβίρετε σε χωνάκι. Σίγουρα θα το βρουν καταπληκτικό!
Δοκιμάστε να φτιάξετε μία τούρτα από κέικ Μίκι! Πολύ καλή ιδέα. Θα χρειαστείτε μπισκότα. Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην φαντασία σας!
Δεν ξέρω πόσο υγιεινό είναι αλλά είναι εντυπωσιακό! Τηγανίτες φτιαγμένες με χρώματα ζαχαροπλαστικής! Ωραία ιδέα για πάρτι με θέμα το ουράνιο τόξο! 


Στο πάρτι σας, μπορείτε, ακόμα, να πάρετε φράουλες και να τις καλύψετε με σοκοκολάτα! Είναι σκέτη γλύκα. Αυτό, σίγουρα, θα το κάνουμε. 


Δοκιμάστε να βάλετε πάνω στην τούρτα σας ένα παγωτό! Δεν είναι υπέροχο; Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να παίζεις στην κουζίνα με το παιδί σου!
Εάν, πάλι θέλετε κάτι πιο υγιεινό, φτιάξτε σουβλάκια φρούτων! Ένα απολαυστικό, πολύχρωμο σνακ για μικρά και μεγάλα παιδιά! 
Πάντως,  εάν είχα να διαλέξω, θα προτιμούσα αυτό! Και τα δύο μαζί, φράουλες και κέικ! Το γαρνίρουμε με απολαυστική σοκολάτα. Καλή διασκέδαση! Παιχνίδι στην κουζίνα, λοιπόν, σημαίνει μαγεία! 

http://paizoumemazi.blogspot.com
http://iliog3.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στον Δάσκαλο



Του Κωστή Παλαμά
Σμίλεψε πάλι, δάσκαλε, ψυχές!
Κι ότι σ' απόμεινε ακόμη στη ζωή σου,
Μην τ' αρνηθείς!
Θυσίασέ το ως τη στερνή πνοή σου!
Χτισ' το παλάτι, δάσκαλε σοφέ!
Κι αν λίγη δύναμη μεσ' το κορμί σου μένει,
Μην κουρασθείς.
Είν' η ψυχή σου ατσαλωμένη.
Θεμέλια βάλε τώρα πιο βαθειά,
Ο πόλεμος να μη μπορεί να τα γκρεμίσει.
Σκάψε βαθειά.
Τι κι' αν πολλοί σ’ έχουνε λησμονήσει;
Θα θυμηθούνε κάποτε κι αυτοί
Τα βάρη που κρατάς σαν 'Ατλαντας στην πλάτη,
Υπομονή!
Χτίζε, σοφέ, της κοινωνίας το παλάτι!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top