Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ: ΞΕΡΩ ΝΑ ΛΕΩ "ΟΧΙ" - ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΡΑΣΙΔΑΚΗΤο «Ξέρω να λέω ΟΧΙ» είναι ένα βιβλίο πραγματικά μοναδικό που απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους 8 -15 ετών και αναφέρεται σε διάφορους κινδύνους που μπορεί να συναντήσουν μεγαλώνοντας.
Με  πολύ χιούμορ αλλά και την απαραίτητη σοβαρότητα, καθώς και μια πραγματικά υπέροχη εικονογράφηση, τα μαθαίνει να τους αναγνωρίζουν, να τους αποφεύγουν, και να τους αντιμετωπίζουν κατάλληλα. Ενισχύει την αυτοπεποίθησή τους, τα μαθαίνει να κρίνουν καταστάσεις, να βάζουν όρια, και πάνω απ’ όλα να μη γίνονται υποχείριο κανενός.
Οι γονείς των μεγαλύτερων παιδιών θα διαπιστώσουν πως κεφάλαια όπως: ΟΧΙ στους κινδύνους στο διαδίκτυο, ΟΧΙ σε ουσίες που εθίζουν, ΟΧΙ στη σεξουαλική παρενόχληση ανταποκρίνονται σε καίρια θέματα που τους προβληματίζουν. Άλλοι με μικρότερα παιδιά μπορούν να επιλέξουν κεφάλαια όπως: ΟΧΙ στα επικίνδυνα παιχνίδια με φίλους, ΟΧΙ στις προσβολές και τις κοροϊδίες, ΟΧΙ στα νταηλίκια στο σχολείο, για να τα διαβάσουν  και να τα συζητήσουν μαζί.
Τέλος, το «Ξέρω να λ