ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Εύκολα γεύματα που τα παιδιά μας θα λατρέψουν και θα φάνε με χαρά στο σχολείο και όχι μόνο...

Τα παιδιά μας θα τα λατρέψουν! Νόστιμα γεύματα όλο υγεία για το σχολείο και όχι μόνο. Εάν το παιδί σας μένει στο ολοήμερο φροντίστε να φτιάξετε νόστιμα κι όμορφα γεύματα  για να τα φάει με πολύ όρεξη.  Μια φωλιά ζυμαρικών έτοιμα από το βράδυ και δύο πουλάκια από αυγά! Στολίζετε με πάστα ελιάς και καρότα. Καταπληκτική ιδέα! 
Ένα αρκουδάκι από ρύζι που κοιμάται. Η κουβέρτα είναι ομελέτα! Δεν έχω λόγια! Απίθανο; 
Ώρα για παιχνίδι! Φτιάξτε τα βαγόνια ενός μικρού τρένου από σάντουιτς. Θα χρειαστείτε ψωμί του τοστ, τυρί και καρότα. Τα τυλίγετε με σελοφάν. Ωραία ιδέα και για παιδικό πάρτι! 
Μπορείτε, ακόμα να φτιάξετε ένα αρκουδάκι με μπιφτέκια. Έξυπνη ιδέα και πολύ απλή. Το μικρό σας θα ενθουσιαστεί και θα φάει όλο το φαγητό του. Ίσως, μετά από αυτό να ζητάει πάντα να τρώει έτσι τα μπιφτέκια του.  Ωραία ιδέα και για παιδικό πάρτι. 
Δοκιμάστε να δημιουργήσετε ένα λιονταράκι με χαίτη από μακαρόνια. Δεν είναι πολύ όμορφο; Ποιο παιδάκι δεν θα ήταν πολύ χαρούμενο εάν το φαγητό του είναι έτσι; 
Κι εάν έχετε, σπίτι, μικρές θήκες κέικ μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για θήκες φαγητών. Έτσι το παιδί σας θα φάει από μια μεγάλη ποικιλία τροφίμων και εσείς θα είστε σίγουρες για τις βιταμίνες που θα πάρει. 
Τα σάντουιτς που βάζετε κάντε τα πίτσα! Έξυπνος τρόπος να σερβίρετε τα σάντουιτς έτσι ώστε το παιδί σας να μην τα βαρεθεί. Μπορεί μ΄αυτόν τον τρόπο να κεράσει και την παρέα του. 
Ένα σάντουιτς γίνεται εύκολα γατούλα. Αρκεί να χρησιμοποιήσετε τα καλούπια που έχετε και δίνετε σχήμα στα κουλουράκια. Η προετοιμασία των μικρών γευμάτων μπορεί να γίνει σαν παιχνίδι με το παιδί σας, από το προηγούμενο βράδυ. 
Κι ένα κουνελάκι σκέτη γλύκα! Μοναδική λεπτομέρεια το αληθινό καρότο. Σίγουρα το μικρό σας θα το φάει. Εάν δεν έχετε χρόνο, δοκιμάστε να φτιάξετε όλα αυτά τα υπέροχα γεύματα στο παιδικό πάρτι. Καλή όρεξη για παιχνίδι. Η ζωή είναι πιο συναρπαστική με φαντασία! Συμφωνείτε;

http://paizoumemazi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στον Δάσκαλο



Του Κωστή Παλαμά
Σμίλεψε πάλι, δάσκαλε, ψυχές!
Κι ότι σ' απόμεινε ακόμη στη ζωή σου,
Μην τ' αρνηθείς!
Θυσίασέ το ως τη στερνή πνοή σου!
Χτισ' το παλάτι, δάσκαλε σοφέ!
Κι αν λίγη δύναμη μεσ' το κορμί σου μένει,
Μην κουρασθείς.
Είν' η ψυχή σου ατσαλωμένη.
Θεμέλια βάλε τώρα πιο βαθειά,
Ο πόλεμος να μη μπορεί να τα γκρεμίσει.
Σκάψε βαθειά.
Τι κι' αν πολλοί σ’ έχουνε λησμονήσει;
Θα θυμηθούνε κάποτε κι αυτοί
Τα βάρη που κρατάς σαν 'Ατλαντας στην πλάτη,
Υπομονή!
Χτίζε, σοφέ, της κοινωνίας το παλάτι!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top